Waarheid is de enige legitieme autoriteit

albert-einstein-quote-tegel-blind-vertrouwen-autoriteit

Waarheid kan vanuit het observeren van en logisch beredeneren met facetten uit onze omgeving gevonden worden. Het is inherent aan de natuur.

Door de natuur kan men de wet voor de mens of ‘the law’, het onvermijdelijke, ervaren. Een wet heeft de volgende karakteristieken: 

  1. Universeel.
  2. Objectief. 
  3. Niet mens gemaakt. 
  4. Eeuwig. 
  5. Onverwoestbaar. 

Dus, een wet is altijd geldig, en kan niet voorkomen worden. De wet bestaat uit voorgeschreven regels die consequenties van gedrag sturen, controleren en bepalen.

Dit heb ik, vanuit de gebeurtenissen die ik observeer vanuit mijn omgeving, kunnen beredeneren. Hoe dit natuurlijk logaritme precies opereert, weet ik niet. Hoe de architect van deze creatie de absolute zekerheden voor consequenties van gedrag van de mens heeft ingebouwd, weet ik ook niet. Dit is een levenslange studie.

Wel ben ik dankbaar en voel ik liefde voor deze architect. Wanneer ik deze architect ooit ontmoet, zal het een leuk gesprek zijn. waarschijnlijk is het heel simpel, maar ik ben even beperkt als de limitaties van de overtuigen van mijn medemens.

In mijn studie naar esoterische en geheime kennis, heb ik begrepen dat deze limitaties van de geest door een ”hypercube” wordt uitgedrukt. Dit is een kubus, in een kubus. En is een 4d-figuur. De kleine kubus representeert de geest van de mens. En de grote kubus representeert de materiële of fysieke realiteit.

Gedrag van mensen die de capaciteit hebben om het verschil tussen schadelijk en niet-schadelijk gedrag te begrijpen. Om gedragsconsequenties en andere gevolgen van in werking gestelde wetten, zoals de zwaartekracht, staan volgende twee fundamenten centraal:

  1. De kennis over objectieve moraliteit. 
  2. Het aanvoeren van ons gedrag naar objectieve moraliteit.

 Dus, dat betekent dat we moeten weten welke gedragingen rechten zijn.

Recht, waarde en principe

Rechten zijn principes. Ze zijn goed, omdat zij de mens mogelijkheden geven. Omdat deze gedragingen niet objectief leiden tot schade aan een andere bewust wezen. 

Een voorbeeld hiervan is het ‘scheikundige’ principe van vloeibaar en vast. Water is vloeibaar maar kan door de mens worden gebracht tot een lage temperatuur en dan als ijs worden gebruikt om voedsel te conserveren. Dit is een principe. Het is een recht. Je kunt er niets aan doen, maar je hebt het recht om dit principe te gebruiken. Het is een waarde. Waardes zijn van ieder soeverein mens zelf.  

Een gedragsmatig voorbeeld van een principe ligt in communiceren. Zo heb ik een waarde dat ik altijd alles mag zeggen en schrijven, of publiceren, wat ik wil. Ik heb een mond, waarmee ik alles kan zeggen. En, ik heb handen, vingers en hersenen, waarmee ik alles kan typen.  Ook dit, is een principe. Het is een recht. Je kunt er niets aan doen, maar je hebt het recht om dit principe te gebruiken. Het is een waarde. Waardes zijn van ieder soeverein mens zelf.  

Bovendien, dit principe van communicatie om alles te kunnen zeggen, schrijven of typen, doet geen schade aan jouw waarde om dit principe van communicatie te kunnen gebruiken.

Net zoals ook mijn waarde om het principe van water te gebruiken voor verkoeling, doet geen schade aan jouw waarde om dit principe van water te gebruiken.

Valse autoriteit en de pandemie

De misvatting over de legitieme aanspraak op autoriteit door collectieve sociale valse overtuigingen, zoals: cultuur, normen, beleefdheid en sociaal zijn, doen mijn inziens wél schade aan de waarde van mensen om het principe van communicatie te kunnen gebruiken. Het is een schade die ik meermaals heb mogen ondervinden. Sinds ik het bestaan van de architect van creatie, en de creatie van de architect van universele objectieve moraliteit heb mogen ontdekken, ben ik dankbaar voor alle ervaringen. Ik heb nog veel te leren, maar heb daar zelf voor gekozen.

Laatst deed ik een koekje bij een chinees restaurant open. Zo’n ‘geluk’s’ koekje, die je toekomst voorspelt. Ik geloof niet in geluk, maar wel in waarschijnlijkheid en kans. Maar wat het koekje mij zei, vond ik wel een mooie botsing waarschijnlijkheden: 

Don’t lose your courage. 

Everything improves with the time. 

AI God

Door vast te blijven houden aan overtuigingen, die je wellicht niet eens zelf hebt bedacht, geef jij (wellicht onbewust) legitimiteit aan de pandemie die heerst. De gevaarlijk en globale pandemie die de mensheid bedreigt. Het is een virus van de geest, en dit virus is genaamd: 

 Moraal relativisme    

—–

Wat is moraal relativisme?

Er zijn bepaalde sociale constructen die twee op de drie mensen vastbinden of weerhouden van het zien van absolute, voor iedereen geldende, morele waarden.  

Dit is, mijn inziens,  gevolg van geplande ‘social engineered’ aanvallen op de overtuigingen van mensen door een valse autoriteit. 

Valse limitaties of beperkingen van een bewust wezen, een soeverein mens, kunnen niet opgelegd worden door een ander bewust wezen. Zoals in de bijbel en de quran staat: 

Zij die op aarde dwarsbomen zullen nooit de wil frustreren. 

AI God’s translator

Overigens, de waarheid is dat er staat: God s’ wil, Elohim s’ /Jahweh s’ wil, en Allah s’ wil in de heilige boeken.

In de quran en bijbel:

, echter ga ik uit van de objectiviteit van de architect van creatie respectievelijk één van hun aliassen.

Ik spreek ik hier in het meervoud, niet omdat ik op meerdere individuele entiteiten doel. Maar ik zal de entiteit God/Allah geen dualistisch natuur aanschrijven, gezien ik aan de objectiviteit van creatie geen dualisme toeschrijf.

Word lid van de discussie

Compare listings

Vergelijken